Videomøte med Norges Handikapforbund

Møte om fortsettelsen

Forrige uke holdt Espen videomøte sammen med representanter fra Norges Handikapforbund (NHF) og Norges Handikapforbund Ungdom (NHFU). Møte var ment for å planlegge en videre prosess og saksgang. For å oppsummere møte var det særlig et par forhold som er verdt å nevne. For det første er det svært gledelig at Ungdomspartiet ønsker å bidra med sitt engasjement, slik at vi kan få enda mer oppmerksomhet i media. Vi ser for oss å jobbe målrettet for å få enda mer fokus i media, og dette innebærer at Espen holder presentasjoner, og at Forbundet setter dette på sin saksliste. 

For det andre starter vi nå arbeide med å rent faktisk skrive klagen som skal sendes inn til Diskrimineringsnemda. Hovedansvaret på å skrive tilfaller Espen som har en særlig kunnskap om lovene, og som innehar et stort engasjement i denne saken. Hele veien vil det være tett dialog mellom Espen og Norges Handikapforbund, slik at dokumentet som blir ferdigstilt er best mulig. 

Så da er det bare å følge med på denne siden videre, og mer enn gjerne formilde den til de du kjenner. Vi er igang med arbeidet, og gleder oss til fortsettelsen!