Blogg

Tidligere denne uken mottok vi en mail fra Diskrimineringsnemnda som kunne informere om at Politihøgskolen ikke har overholdt sin opprinnelige frist for å skrive tilsvar. Tilsvar er det dokumentet som skal være deres offisielle svar på klagen, og et således svært viktig dokument i saksbehandlingen for Diskrimineringsnemnda.

Politihøgskolen sin...

Det er en sann glede å annonsere at Espen skal holde presentasjon av PHS-saken i Norges Handikapforbund sine lokaler i Oslo. Presentasjonen vil finne sted i Schweigaardsgate 12, Onsdag 19. Februar kl. 18-20. Vi håper så mange som mulig ønsker å komme på arrangementet for en grundig gjennomgang av sakens kjerne, partenes argumenter og å få svar...

Først vil jeg beklage for lite oppdatering og generell liten aktivitet på denne nettsiden. Det har vært en intens eksamensperiode for meg (Espen) i hele desember. Deretter fulgte jul- og nyttårsferie. Uansett, nå er det et nytt år som bringer med seg enormt store forventninger når det kommer til PHS-saken. Som allerede nevnt er saksbehandlingstiden...

Tusen takk til Klar Tale som har laget en god og dekkende artikkel om PHS-saken. Vi setter stor pris på jobben som Gøril Huse i Klar Tale har gjort for å få dette til. Vi håper på videre samarbeid senere!

Link til artikkel:
...

Vi har nå fått melding om at klagen er sendt til Politihøgskolen fra Diskrimineringsnemnda. Dette betyr i praksis at Politihøgskolen i disse dager skriver tilsvar til klagen, altså deres argumentasjon for at deres opptakskrav er i tråd med både lov og etikk. Selv om det er en god stund til at vi kan regne med en avgjørelse fra...

Fredag den 1.november var Espen på sin tidligere videregående skole for å presentere saken for elever i Rettslære I. Det var en svært engasjert klasse som hørte på presentasjonen, og stilte meget gode spørsmål.

Tusen takk til Heimdal Videregående Skole for deres tid og oppmerksomhet!

I kveld var Espen på besøk hos Norges Handikapforbund Trøndelag! Her presenterte Espen saken for medlemmer av forbundet og andre interesserte. Veldig gode spørsmål og herlig engasjement er noe å ta med seg fra denne kvelden. Det er enighet i Forbundet om at saken er av prinsipiell karakter, og forventningene til avgjørelsen fra...

Espen holdt i dag presentasjon for elevene i Rettslære I ved Byåsen Videregående Skole i Trondheim. Elevene stilte gode spørsmål etter fremlegget, og Espen syntes det var svært hyggelig å presentere saken for elevene.

Tusen takk for oppmerksomheten!

Onsdag den 30.10.19 klokken. 18:00 arrangerer Norges Handikapforbund Trøndelag en kveld hvor det blir presentasjon av saken!
Presentasjonen blir holdt i 3.etasje på Sirkus Shopping i Trondheim. Håper så mange som mulig i området ønsker å høre om partenes argumenter og sakens kjerne.

For mer informasjon og påmelding, sjekk ut arrangementet på...

Etter å ha sendt saken på TV2-nyhetene, har de også laget en veldig fin nettsak om PHS-saken. Dette setter vi stor pris på, da nettsaken gir en enda bedre og bredere forståelse av PHS-saken.

Saken kan du lese her: https://www.tv2.no/nyheter/10816813/

Tusen takk til TV2 for deres samarbeid hittil.