Blogg

Tusen takk til Klar Tale som har laget en god og dekkende artikkel om PHS-saken. Vi setter stor pris på jobben som Gøril Huse i Klar Tale har gjort for å få dette til. Vi håper på videre samarbeid senere!

Link til artikkel:
...

Vi har nå fått melding om at klagen er sendt til Politihøgskolen fra Diskrimineringsnemnda. Dette betyr i praksis at Politihøgskolen i disse dager skriver tilsvar til klagen, altså deres argumentasjon for at deres opptakskrav er i tråd med både lov og etikk. Selv om det er en god stund til at vi kan regne med en avgjørelse fra...

Fredag den 1.november var Espen på sin tidligere videregående skole for å presentere saken for elever i Rettslære I. Det var en svært engasjert klasse som hørte på presentasjonen, og stilte meget gode spørsmål.

Tusen takk til Heimdal Videregående Skole for deres tid og oppmerksomhet!

I kveld var Espen på besøk hos Norges Handikapforbund Trøndelag! Her presenterte Espen saken for medlemmer av forbundet og andre interesserte. Veldig gode spørsmål og herlig engasjement er noe å ta med seg fra denne kvelden. Det er enighet i Forbundet om at saken er av prinsipiell karakter, og forventningene til avgjørelsen fra...

Espen holdt i dag presentasjon for elevene i Rettslære I ved Byåsen Videregående Skole i Trondheim. Elevene stilte gode spørsmål etter fremlegget, og Espen syntes det var svært hyggelig å presentere saken for elevene.

Tusen takk for oppmerksomheten!

Onsdag den 30.10.19 klokken. 18:00 arrangerer Norges Handikapforbund Trøndelag en kveld hvor det blir presentasjon av saken!
Presentasjonen blir holdt i 3.etasje på Sirkus Shopping i Trondheim. Håper så mange som mulig i området ønsker å høre om partenes argumenter og sakens kjerne.

For mer informasjon og påmelding, sjekk ut arrangementet på...

Etter å ha sendt saken på TV2-nyhetene, har de også laget en veldig fin nettsak om PHS-saken. Dette setter vi stor pris på, da nettsaken gir en enda bedre og bredere forståelse av PHS-saken.

Saken kan du lese her: https://www.tv2.no/nyheter/10816813/

Tusen takk til TV2 for deres samarbeid hittil.

Da er det offisielt: klagen er sendt til Diskrimineringsnemnda for behandling!

For ca. 1 uke siden ble Espen ferdig med klagen. Dokumentet har blitt sendt til både Norges Handikapforbund (NHF) og Norges Handikapforbund Ungdom (NHFU). De siste dagene har de formelle stegene relatert til innsendelse av dokumentet blitt gjort. Dere holdes oppdatert på...

Klokken 18:30 på lørdag sendte TV2 saken!!!

Selv om det er en svært prinsipiell sak er det ingen selvfølge å få en slik dekning som saken har fått. Vi er utrolig takknemlige for at saken har kommet så godt frem, samtidig er vi klar over at mye jobb fortsatt gjenstår.
Dette var artig!

For...

I dag kan vi med glede annonsere at Espen har skrevet ferdig den offisielle klagen som skal sendes til Diskrimineringsnemnda i løpet av noen få dager. Dokumentet, som er på 14 sider, inneholder blant annet argumenter hentet fra nasjonal lovgivning og internasjonale konvensjoner.

Det er etter vår mening et dokument som er svært godt egnet til å...